onsdag den 26. juni 2013

Cremet kylling

Bedst når man ønsker sig en aha-oplevelse



















Ingredienser:

500 g. kyllingfilleter
4 spsk. peanutbutter
4 spsk. soya
0.5 lime
2 spsk. mangochutney
Spyd

Sådan skal det gøres:

Step 1: Læg spydene i vand en time før, så kødet slipper nemmere og spydene ikke brænder.
Step 2: Bland peanutbutter, soya, limesaft og mangochutney sammen i en skål.
Step 3: Skær kyllingen ud i stykker og vend dem i marinaden - proppes i en frysepose og i køleskabet.
Step 4: Put kyllingestykkerne på spyd, læg dem på bageplade med bagepapir under - 15 min. 200 grader.

- Kyllingen kan ligge op til 24 timer i køleskabet i marinanden, dette gør den blot bedre, da smagen trækker mere ind i kødet.

Prikken over i'et:

Server de fantastiske spyd med sprød nudelsalat, for at føre den rigtige asiatiske ånd helt ud.

Bon appetit!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar